گوشت و فرآورده های گوشتی یكی از مهمترین نیازهای بشر و از اصلی ترین منابع پروتئین به شمار می آید. پروتئین از واحدهای كوچك تری به نام اسید آمینه، در سلول های بدن ساخته می شود، كه تعدادی از اسیدهای آمینه را خود بدن می سازد ولی بسیاری از آنها را بدن قادر به ساختنش، نمی باشد كه به آنها اسیدهای آمینه ضروری می گویند. كمبود پروتئین در جیره غذایی منجر به بروز بیماری هایی می شود، مانند كمبود پروتئین در كودكان فقیر آفریقایی كه در اثر كمبود پروتئین در جیره غذایی لاغری جدول زمانی نگهداری گوشت
ویژگی های ظاهری گوشت قرمز
ویژگی های گوشت قرمز سالم
پروتئین ,كمبود ,كه ,های ,گوشتی ,شود، ,پروتئین در ,كمبود پروتئین ,می شود، ,اسیدهای آمینه ,در جیره
درباره این سایت