محل تبلیغات شما
باید در کشتارگاه های مجاز تهیه و مهر دام پزشکی داشته باشد. رنگ گوشت قرمز باید رنگ طبیعی گوشت دام باشد. رنگ روشن آن نباید تیره باشد (البته رنگ برخی اقلام نظیر گوساله از رنگ گوسفندی کمی تیره تر است) سطح گوشت نباید حالت ج داشته باشد. تغییر رنگ قرمز به سبز، قهوه ای و خاکستری و ایجاد یک لایه ی ج و چسبناک، از علائم فساد گوشت است. گوشت باید سفتی و قوام خود را داشته باشد. چربی گوشت باید سفت و سفید و یا متمایل به سفید و بدون هیچ گونه بوی بد باشد.

جدول زمانی نگهداری گوشت

ویژگی های ظاهری گوشت قرمز

ویژگی های گوشت قرمز سالم

گوشت ,رنگ ,قرمز ,داشته ,تیره ,ج ,داشته باشد ,گوشت باید ,سفید و ,باشد رنگ ,گوشت قرمز

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

افق **روابط عمومی**