محل تبلیغات شما
ویژگی های گوشت قرمز سالم - رنگ گوشت باید طبیعی بوده و به قهوه ای روشن متمایل باشد - عاری از لایه نزج و چسبناك باشد - سطح خارجی باید بدون رطوبت باشد - هیچ گونه بوی غیر طبیعی مثل بوی ترشیدگی و تعفن از آن حس نشود - گوشت باید سفت و قوام خاص خود را داشته باشد - گوشت باید كاملا تمیز و خونمردگی و ذرات مشكوك در آن دیده نشود - گوشت نباید خشك و حالت چروكیده داشته باشد - چربی آن سفت و سفید و بوی بد ندهد ویژگی بسته بندی مناسب - خواص حسی، ظاهری و سایر ویژگی های گوشت را

جدول زمانی نگهداری گوشت

ویژگی های ظاهری گوشت قرمز

ویژگی های گوشت قرمز سالم

گوشت ,ویژگی ,بوی ,های ,سفت ,نشود ,گوشت باید ,ویژگی های ,های گوشت ,سفت و ,گوشت قرمز

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فرااندیشان